Σχολικό Έτος 2021-22

Ώρα

Ενημέρωση


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

sid2015 saferinternetgr logo

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

   Οι εκδηλώσεις με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 10-10-2014 στον αύλειο χώρο του Σχολείου, με θεματικό άξονα: "Όλοι διαφορετικοί - όλοι ίσοι"

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους μαθητές του Σχολείου να βγαίνουν στην αυλή κρατώντας πανό και αφίσες, που κάθε τάξη ετοίμασε γι' αυτή τη μέρα, φορώντας όλοι κονκάρδες με το σύνθημα της μέρας: "ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ- ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ALL DIFFEREND-ALL EQUAL" Στη συνέχεια ο Διευθυντής ανέγνωσε το μήνυμα του υφυπουργού Παιδείας σχετικά με το νόημα της ημέρας.

   Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων περιελάμβανε ομαδικά παιχνίδια,  που προάγουν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα και όχι την ανταγωνιστικότητα, όπως φωλιές, μουσικά στεφάνια, αγκαλιά, μπαλόνι 2-2, αλυσίδα, αερόστατο, ποδόσφαιρο, χαντμπολ, κύκλος, τζαμί, λαβύρινθος,  μεταφορές 3-3, αμπάριζα,  σχοινάκια, δημοτικούς χορούς. Στίς δράσεις συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του Σχολείου με την καθοδήγηση της γυμνάστριάς  μας κ. Σ. Πραμπρόμη και με τη βοήθεια όλων των άλλων δασκάλων. Η εκδήλωση τελείωσε με το τραγούδι-χορός "it's my life".


anigif  


anigif1