Σχολικό Έτος 2021-22

Ώρα

Ενημέρωση


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

sid2015 saferinternetgr logo

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Γιορτή 3 Ιεραρχών

30 Ιανουαρίου: Γιορτή 3 Ιεραρχών - Γιορτή των Γραμμάτων

    Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εορτασμός των Τριών Ιεραρχών  των εκπαιδευτηρίων Σιάτιστας, που διοργανώθηκε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας.  

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. του Αγίου Δημητρίου με Αρτοκλασία, Μνημόσυνο  για όλους τους θανόντες ευεργέτες των σχολείων της πόλης και τους θανόντες Σιατιστείς εκπαιδευτικούς, που υπηρέτησαν στα σχολεία της Σιάτιστας, ομιλία για τη σημασία της εορτής των τριών Ιεραρχών και  δεξίωση στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκερεχτές Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκος Στέργιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Κεβρεκίδης Χρήστος, ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Παπαδέλης Ιωάννης, ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Μήτσιαλος Βασίλειος, εκπαιδευτικοί και μαθητές, πρώην Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Σιάτιστας  και πολύς κόσμος.

   Στη διάρκεια της δεξίωσης οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της πρώτης γραφής,  από το αποτύπωμα στην άμμο, στο διαδραστικό πίνακα και να ακούσουν μουσική από μαθητές του σχολείου.

   Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που είχαν την ευθύνη για την οργάνωση της όλης γιορτής, στον εκπαιδευτικό του Σχολείου μας κ. Καραμπέρη Μιχάλη υπεύθυνο για την ομιλία  και στους μαθητές Πραμπρόμη Θεολογία και Ζάγγα Βάιο για τη μουσική.

    Ευχαριστούμε τους μαθητές  και τις μαθήτριες του Σχολείου  που με την όμορφη παρουσία τους βοήθησαν στην άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον κ. Περπέσσα Παναγιώτη εκπαιδευτικό μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας του Κ.Π.Ε. Βελβεντού ? Σιάτιστας, και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

                                                                                           Ο Δ/ντής  & οι Εκπ/κοί

                                                                                                            του 2ου Δ. Σ. Σιάτιστας