Σχολικό Έτος 2021-22

Ώρα

Ενημέρωση


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

sid2015 saferinternetgr logo

Who's Online

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Σχολική γιορτή

25η Μαρτίου 1821

   Διπλή η γιορτή, διπλή η χαρά . Είναι η μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της χαρμόσυνης δηλαδή είδησης της γέννησης του Σωτήρα του κόσμου, αλλά και του ελληνικού γένους, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Η επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν αποτελεί μόνο μια υπενθύμιση του Πάθους, της γενναιότητας, της αποφασιστικότητας, της τόλμης και της αυτοθυσίας των Ελλήνων, αλλά και παράδειγμα της μεγάλης δύναμής του έθνους μας όταν καταφέρνουμε να αγωνιζόμαστε για τον κοινό σκοπό με σύμπνοια και ομόνοια. Σήμερα σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η κορυφαία αυτή στιγμή της ιστορίας μας, οφείλει να λειτουργήσει ως έμπνευση και κίνητρο. Για να διαψεύσουμε όσους αμφισβητούν τη χώρα μας.

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας και οι δάσκαλοι τους  παρουσίασαν τη σημερινή γιορτή. Το σχολείο μας ως μικρή κοινωνία αποδεικνύει περίτρανα ότι η σύμπνοια και η συνεργασία μεταξύ των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών οδηγεί στην επίτευξη του κοινού στόχου. Η συνεργασία των εκπαιδευτικών όχι μόνο εκτός διδακτικού  ωραρίου αλλά κι εκτός εργασιακού  ωραρίου πολλές φορές, διαψεύδει αυτούς που μιλούν για την άρνηση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση.

  Το θεατρικό "Το μεγάλο χρέος" που παρουσίασε  η Ε τάξη και η θεατρική διασκευή των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, που παρουσίασε η ΣΤ΄τάξη,  πιο επίκαιρα από ποτέ, σήμερα που καλούμαστε πάλι σε νέους αγώνες.

Για να κερδίσουμε το σεβασμό και κυρίως το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

anigif 12014 2

anigif 12014

anigif3 2014