Σχολικό Έτος 2021-22

Ώρα

Ενημέρωση


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

sid2015 saferinternetgr logo

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Δημιουργία αφίσας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση «ημιουργώ»

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σ. Κεδίκογλου, και το Παρατηρητήριο για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, που λειτουργεί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους και με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, καλούν τους μαθητές τις μαθήτριες της Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, να συμβάλλουν με τις εικαστικές δημιουργίες τους στη διαμόρφωση της ιστοσελίδας του Παρατηρητηρίου (http://paratiritirio.minedu.gov.gr).

      Το θέμα της δράσης είναι: «ημιουργώ» και στόχος είναι τόσο η ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα βίας και εκφοβισμού, όσο και η ανάδειξη θετικών προτύπων συμπεριφοράς, καθώς και της αξίας της ανάπτυξης σχέσεων που στηρίζονται στο σεβασμό, την κατανόηση και την αποδοχή.


   Το Σχολείο μας, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Υπουργείου και του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, φιλοτέχνησε 4 αφίσες (Την Τετάρτη 12-2-2014, το 1ο 2ωρο), από τις οποίες επιλέχτηκε μία για να σταλεί στη Δ/νση Α/θμιας Κοζάνης. Η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί και οι τέσσερις αφίσες ήταν υπέροχες.

 Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την προσπάθειά τους.


anigif afisa


Οι...καλλιτέχνες εν δράσει!


dsc02319                     dsc02322     

"Η Καρδιά προστασία κατά της βίας"

                                                            "STOP BULLYING"

 

 dsc02328                   dsc02330


"ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"    "Δώσε την Καρδιά ...και όχι το χέρι"