Σχολικό Έτος 2021-22

Ώρα

Ενημέρωση


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

sid2015 saferinternetgr logo

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Το μεγάλο μας τσίρκο-Χορωδία Μαθητών - Ενημέρωση για την κινητκότητα στη Λετονία (Erasmus+) - Χορωδία Σχολείου

Το μεγάλο μας τσίρκο-Χορωδία Μαθητών - Ενημέρωση για την κινητκότητα στη Λετονία (Erasmus+)

   Το τριήμερο αφιέρωμα του Σχολείου μας, στην εθνική επέτειο του 1821, συνεχίστηκε και σήμερα παρουσία του Σεβασμιότατου ,Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Παύλου. Ο μαθητές μας παρουσίασαν σήμερα,σε διασκευή, το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο». Στη συνέχεια ο Δ/ντης του Σχολείου παρουσίασε το εκπαιδευτικό σύστημα  της Λετονίας, μετά από την παρακολούθηση διδασκαλίας σε σχολείο του εξωτερικού, μέρος της κινητικότητας  του προγράμματος Erasmus+ (KA1)  που υλοποιεί το σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2015-16.

   Η εκδήλωση τελείωσε με τη χορωδία του Σχολείου μας αποτελούμενη από τους μαθητές των τάξεων Ε?΄& ΣΤ΄. Η χορωδία μας υποστηρίχτηκε οργανικά από μαθητές μας (Θεολογία Πραμπρόμη, Τάνια Ανδρέου, Μαρκέλλα Τζιούκαλια, Βάιο  Ζάγγα) αλλά κι από πρώην μαθητές μας, το Θωμά Γράβα, το Γιώργο Κατσαώρα και Στράτο Καραμπατζιά, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

   Ο Σεβασμιότατος μετά το τέλος της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στου μικρούς μας μαθητές είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που τόσο ωραία έπαιξαν  και τόσο ωραία τραγούδησαν και  τα καμαρώνουμε καθώς τα βλέπουμε να είναι ζωντανά, να τραγουδάνε, και να μας θυμίζουν όμορφες εποχές και ημέρες, ημέρες αγώνων και ελευθερίας σε μια εποχή τόσο δύσκολη όπως τη ζούμε και γενικότερα και τούτες τις μέρες ειδικότερα και μακάρι να διδασκόμαστε κι από τα παιδιά μας κι από τα γεγονότα που συμβαίνουνε, γιατί ουσιαστικά υπάρχει ένα κοινό υπόβαθρο, είναι μια μεγάλη γιορτή η γιορτή του ?21»


to megalo tsirkoanigif